wie zijn wij?

Dank je wel voor je interesse in Healing4u. Graag stellen we ons op deze pagina voor.

 

Karina


Nadat ik mijn VWO diploma had behaald, maar helaas niet met het goede pakket om geneeskunde te studeren, koos ik ervoor om de opleiding tot verpleegkundige te volgen. De medische wereld heeft altijd al mijn interesse gehad. Na 3 1/2 jaar behaalde ik mijn diploma en werkte ik nog geruime tijd op de afdeling verloskunde in ziekenhuis Amstelveen

Hoewel ik het erg naar m’n zin had, kwam ook mijn verlangen om te reizen naar boven. In 1986 werd ik aangenomen bij de KLM als stewardess en ruim 30 jaar later werk ik daar als Senior Purser nog steeds met veel plezier.

Mijn interesse in de mens, op medisch vlak maar ook juist de spirituele kant, bleef. De combinatie van het opvoeden van 3 dochters & het feit dat Reinder ook vliegt maakte dat ik niet eerder aan een andere opleiding begonnen ben. Maar in 2014 was het moment wel goed, en toen de opleiding tot Energie Therapeut bij “Wapiti Healing” op mijn pad kwam heb ik deze uitdaging met beide handen aangegrepen.

Nu ben ik super enthousiast, boeken we mooie resultaten, en daar word ik heel erg blij van.

 

 

Reinder


Na 9 jaar bij de Koninklijke Luchtmacht gevlogen te hebben in de F-16 ben ik in 1993 bij de KLM begonnen.

Door mijn werk als vlieger bij de KLM ben ik de afgelopen jaren met erg veel verschillende “manieren van denken” in aanraking gekomen. Mijn gevoel dat er in de huidige medische wereld vaak aan symptoombestrijding wordt gedaan in plaats van de onderliggende oorzaak op te sporen (en te verhelpen) werd steeds sterker en ik ontdekte dat ik behoefte had om meer te weten te komen over het zelfhelend vermogen van ons lichaam, de energiehuishouding en de rol die onze hersenen hierin spelen.

Gelukkig kwam ik in 2014 (door Karina) in contact met Wapiti Healing in Noordwijk. Daar hebben we onze opleiding gedaan tot Energy Therapeut. Tijdens de opleiding werd mijn “zoektocht” omgezet in een “ontdekkingsreis”. Het menselijk lichaam blijkt zó goed in staat te zijn om zichzelf te helen en gezond te houden, maar heeft hier soms wat extra hulp bij nodig.

Graag leg ik in een eerste gesprek meer uit over onze werkwijze en de (on)mogelijkheden van de behandelingen.